♥ "I'm SPM Candidates :) Wish Me Luck.”
♥4 Ogos 2013♥

Thanks Follow saya

http://matcuoi.com♥Welcome to N.L's blog .. Blog ni sekadar tatapan untuk semua,kalau ada salah dan silap , tegur lah saya :'). Sambil tu , boleh la tengok blog kami ni .. http://our-beloved-us.blogspot.com/ . Terima Kasih "

Monday, December 3, 2012

Karnival Kemanusiaan Tangisan Gaza

Assalamualaikumm .
Masjid As-Salam Puchong Perdana . Pelbagai aktiviti diadakan pada haritu untuk mengutip derma bagi saudara kita di Palestin dan untuk membina Hospital Of GAZA ..

Alhamdulillah . aku dpt turun ke masjid tu untuk bersama-sama menyumbang sedikit .. Aku tak mampu lah nak menyumbang banyak sebab aku pun belum bekerja .. Masih belajar lagii , so sikit-sikit tu boleh laa ..
Aku nak ckap yang aku pergi sana dalam keadaan tak sihat sgt . tapi aku bersemangat demi GAZA ...... dan demi ??? HAAA ! korang rasa demi apaa ? Hehehe . Jap-japp . tengokk bawah eh ?

UNIC membuat persembahan lagu Qunut Nazilah + menuju wawasan
Devotees menyanyikan lagu Berjalan Tanpa Henti
Haa ! Demi kumpulan nasyid ni lahh aku datangg . tapi aku datang dgn niat yang suci aww . bukan nak berhibur ke apa . just nak menyumbang sedikit kepada Umat Islam .. tak salah kan ?? Even sekecil zarah pun kita membantu , asal kita ikhlas , insyaAllah ALLAH akan terima :) Hmm , mari bersama-sama untuk senantiasa mendoakan kejayaan umaat islam yang ditindas para zionis ! #SemangatJihad :) 
Oke lah .. tu je yang aku nak sampaikan . THE END :) Enjoy lah gambar2 saya :D

Saya dan Fatimah Munirah :) 
  SAUJANA
 Nabilah Liyana dan Fatimah Munirah
 DEVOTEES
RABBANI
 
 SEEDRAIN
 SAUJANA
 

 Kami telah mendapatkan album-2 mereke ( Kira menyumbang lah ni)
 
 
 UNIC :)
Karnival Kemanusiaan Tangisan Gaza at Masjid As-Salam Puchong. Rabbani, UNIC, Devotees, Saujana dll.

10 comments:

  1. Replies
    1. Tak yah nak jeles sgt lah .
      * nak tgkap gmbar dgn diorang , tapi segan sbb diorang lelaki .. :(

      Delete
  2. Replies
    1. HAHA . mungkin kot . kitorang pun sengaja tgkap gambar dgn album tu , then diorang senyum je :P
      **Kan dah segan tuhh .

      Delete
    2. senyum le balik dengan diorang... hehehe...

      Delete
    3. Alahh . mmg lah senyum balek ~ tapi segan wooo

      Delete
  3. alhamdulillah.. bgus junior akak ni ^_^ hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHA . Kita tak bagus la kak . Banyak lagi dosa2 dan salah silap kita ni :)

      Delete